Dobrý den, dnes je 18.04.2024 - 19:36
1. samizdatový internetový magazín v prvobytně pospolném kapitalismu a rozvinuté tržní demokracii

Všeobecné volební právo

 

Jedním, ze zásadních problémů současné společnosti je všeobecné volební právo! Při neustálém, trvalé poklesu volební účasti, neklesá rovnoměrně poměrné zastoupení všech skupin obyvatelstva.

 

Klesá Bohu-žel zájem těch, kteří se živí poctivou prací, neboť roste jejich otrávenost, znechucení a tím i jejich apatie.

 

Tímto vývojem narůstají procenta těch ostatních! Výsledek našich svobodných voleb je, že o nás rozhodují naprostý nýmandi, psychopati a sociopati, kteří do vedoucích pozic státu zvolí jen sobě podobné.

 

Pokud se mají věci zlepšit a pokud se máme pohnout kupředu, je jasné, že volební právo nemohou mít všichni!

 

Volební právo musí být výsadou řádně pracujících, slušných lidí, kteří respektují pravidla společnosti!

 

Dnes se demokracie změnila na demokraturu! V žádné slušné a prosperující společnosti, nemohou být postaveni na stejnou úroveň lidé pracující s nemakačenky. Nemohou být postaveni na stejnou úroveň vzdělaní lidé s hlupáky, nemohou být postaveni na stejnou úroveň poctiví lidé s nepoctivými.

 

Podívejte se kolem, kam jsme to dopracovali! U nás už Bohu-žel ti druzí mají navrch!

 

Inzeráty nás nutí kupovat si auta a šaty, pracujeme jen abychom si mohli koupit blbosti, které nepotřebujeme! Jsme hlupáci historie, lidi, kteří jsou úplně k ničemu! Nezažili jsme válku - naše válka je boj s námi samými! Česká kultura se zvrhla na sex a násilí a televize a bulvár stojí v čele! Všechno proto, abychom měli stále více a více peněz!

Stránky jsou archivovány Národní knihovnou ČR