Dobrý den, dnes je 26.04.2024 - 16:58
1. samizdatový internetový magazín v prvobytně pospolném kapitalismu a rozvinuté tržní demokracii

Konec světa

Myslím, že jsem takový spisovatel s.r.o. ( s ručením omezením )

 

Zamysleli jste se někdy nad touto zvláštností, nad tímto výdobytkem kapitalismu? Společnost s.r.o tvoří – vyrábí – prodává - nabízí, ale za nic neručí – dej prachy a táhni! Naše ručení je omezené pouze na zkasírování tvých peněz! Takže po zaplacení si jejich výrobek můžeš strčit…víš kam! ( S chutí bych napsal do prdele, ale slíbil jsem v nakladatelství, že pokud to půjde a pokud mi to moje čest spisovatele a můj nezaměnitelný literární styl dovolí, budu výrazy jako např. – prdel – hovno – nasrat – poblít – pochcat – svině – kurva – zmrd – čurák – kunda….a další nezastupitelné výrazy naší překrásné mateřštiny omezovat a používat jen v nezbytných případech kdy pro popisované neexistuje jiný výraz.) ( Někteří poslanci, senátoři, zastupitelé a bez výjimky všichni správci národního majetku!)

 

Víte ale dobře moji milý čtenáři, že se žádný Čech při sledování televizního zpravodajství a čtení novin bez těchto výrazů neobejde a v milionech našich domácností ani jiná slova při politických zprávách neznějí!

 

Píšu tuhle knihu na poslední chvíli, protože jsem se dozvěděl,… vy to určitě víte už dávno moji drazí čtenáři, ale ke mně se to dostalo až tento týden, že konec světa bude 22. prosince 2012. ( napadá mě, stejně jako vás, zda vůbec bude tohodle světa škoda???)

 

Když mi to Uršula oznamovala jako senzaci, zahlédl jsem v jejích očích záblesk nadšení! Myslím, že se na to těší!

 

Dovolte mi umělecký obraz, který se mě jako výtečnému scénaristovi nabízí..

 

Je konec světa…….. z nebes zní mohutný hlas….

 

,, Prosím pozor! Služební hlášení! Všichni politici, členové vlád, ministři i jejich náměstci ( ty hlavně!) koalice z pražské radnice včetně soudruha primátora, špičkový manažeři, členové komisí výběrových řízení, provozovatelé voltaiky, bankéři i žvanil Šnábl, nechť se dostaví pro poslední výplatu, premie, zlaté padáky a mimořádné odměny! Pospěšte si, konec světa se blíží! Konec hlášení! ,,

 

Oni si zoufale a ve spěchu nacpou ty peníze, ty nesmyslný hovadsky velký honoráře do batohů, do svých manažérských kufříků a čerti s vidlema je bafnou a šup s nimi se všemi i s jejich baťůšky do kotlů s vařící smůlou! Není to krásná představa?

 

Kolem prochází cestou do nebe Miloš Zeman, já a Václav Havel.

 

Havel slzí dojetím a šeptá si….dočkal jsem se! Tenkrát jsem se kluci s tím prohlášením trochu ukvapil, ale teď vidím, že konečně zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí! A rukou mává smutně směrem dolů k jednomu kotli, ze kterého vykukuje Olga s Dášou a ta spisovatelka, která se nyní v bulváru přiznala že s Václavem měla poměr! Pohled na její fotku jí ale usvědčuje ze lži! ( Nevlezl bych na ní a myslím, že nevlezl ani Havel! )

 

To mě tedy tak nebere, ten konec světa. Jednak tady už nemusím bejt, a tohoto světa, jak už jsem uvedl výše, mimo rozkošnejch dětí, který za nic nemůžou, mimo dětí celýho světa, (i malých muslimů) nás, dospělých šmejdů nebude žádná škoda! Do hajzlu s náma, přátelé, do hajzlu s náma! A dejme šanci pavoukům nebo krysám. Skunkové budou lepší, než jsme byli my. I hovnivál se osvědčí lépe, dáli mu evoluce šanci!

 

Ten konec světa, jestli opravdu nastane, jak tvrdí staří Mayové, 22.12.2012 …..tímto dnem totiž jejich kalendář končí. Oni ho přestali počítat dál, protože už byli možná líný, nebo unavený, nebo je to přestalo bavit. Taky už měli určitě úplně potesaný ten nádherný kulatý šutr u kterého jsem musel v Mexiku Novotného nekonečně dlouho fotit – Na šutru – pod šutrem - nalevo od šutru – napravo od šutru a taky jak Petr ukazuje rukou na to datum 22. Prosince 2012!

 

Nebo se zastavili u tohodle data 22. prosince 2012 a řekli si, kluci budem pokračovat příští tejden. Ale už nepokračovali, už se na to vysrali. Taky mohli narazit na Cortezovi lidi a než stačili přestoupit na katolickou víru, tak je okradli a zamordovali! Škoda, jen, že skončili zrovna před Štědrým dnem, kterej já tak miluju. Jestli nás to opravdu zasáhne, a budu ještě mezi vámi živými moji drazí čtenáři, tak budu sedět na chalupě nahoře u sebe v podkroví. Nevím, jak ten konec proběhne, jestli na nás něco spadne. My s Uršulou Klukovou víme, že Sitchin má pravdu a bude to Nibiru – Nemesis! Stylový by bylo, kdyby nás zasypaly hovna, to bych byl nejradši. ( Každému podle jeho zásluh)

 

…..( zase scénář…..

 

J: Maminko podívej! Támhle ten vysokej kopec tam včera nebyl?

M: Jiříčku, to jsou hovna! Zasypalo to parlament a poslanci uvízli všichni uvnitř!

J: Maminko pojďme je pomoct vyhrabat!

M: To ať tě Jiříčku ani nenapadne! Podívej už začínají padat i na Strakovku! Hurá!

 

( konec scénáře)

 

Nepovyšuj se, můj milý čtenáři, sice jsi o moc lepší, než ostatní tvoji vrstevníci, jsi kvalitnější, protože mě máš rád a čteš moji knížku, tím ses trošku vyřadil z tý řady blbců. ( Co mě nečtou!) Ale v hovnech utoneš i ty se svým milovaným mistrem! ( Se mnou) No i tak je škoda, toho Štědrýho dne, já ho tak miluju. Určitě budeme mít všichni už zabalený dárky a ty se při tom zničej. Vidíte, já filozofuju, a pak se dostanu k takhle měšťáckýmu, přízemnímu myšlení.

Stránky jsou archivovány Národní knihovnou ČR