Dobrý den, dnes je 26.04.2024 - 01:46
1. samizdatový internetový magazín v prvobytně pospolném kapitalismu a rozvinuté tržní demokracii

PUSSY RIOT

Takoví jsme my, rozčiluje nás, když politik použije to nejtrefnější slovo pro popis daného stavu, byť ho označujeme jako vulgarismus, ale sami ho běžně používáme k označení různých věcí a stavů a to i před dětmi. Kvůli tomuto je část národa ochotna jít i demonstrovat. Ale že nám jiní politici kulantně lžou do očí a veřejně nás okrádají, tak s tímto jsme spokojeni, to na demonstraci není. Všichni krásně mlčíme. Jen tak dál a budeme se mít dobře.

 

"Lépe šťavnatým slovníkem pravdu vyjeviti nežli vzletným slovem lež vysloviti...!"

 

České překlady názvu kapely

Časopis Týden přinesl několik možných překladů názvu kapely do českého jazyka. Možnými překlady jsou například: Kundí virvál, Kundí rachot, nebo Vzpurné číči.

 

Kontroverze

Naděžda Tolokonnikovová se zúčastnila protestní akce skupiny Vojna, jež se konala den před zvolením ruského prezidenta Dmitrije Medveděva v moskevském muzeu. Při této akci provozovalo sex na veřejnosti pět manželských párů a Tolokonnikovová přitom souložila ve vysokém stupni těhotenství.

Zběsilá a bezmezná štvanice za podpory médií pokračuje. Prezident Zeman konečně, jako jediný vrcholový politik nazval věci pravými jmény a na rozdíl od nabubřelých pravičáku nepapouškoval názor západu, ale projevil svůj vlastní názor. Dal těmto chytrákům a rádoby demokratům jasnou lekci demokracie, svobodného slova a názoru. Plně souhlasím s jeho názorem na Čínu, Rusko a Ukrajinu. Strkat bezmyšlenkovitě rypáky do cizích záležitostí a slabomyslně je poučovat umějí pouze ti,kteří demokracii jen hlásají, ale neznají.

Ti, kteří Zemana kritizují a všemožně po něm plivají, by si měli uvědomit, kdo z prezidentů byl pro Český národ opravdovou ostudou. Nejvíce jsem se styděl za Klause a jeho nehoráznou krádež plnícího pera. A co pravice na tuto neomluvitelnou záležitost? Společně s médii Klause omlouvala a div, že ho za to nevyznamenala.

 

Naděžda Tolokonnikovová jedna z „umělkyň“ Pussy Riot souložila ve vysokém stupni těhotenství na veřejnosti při protestní akci v moskevském muzeu. Při této akci provozovalo společně skupinový sex pět manželských párů a Tolokonniková se chovala jako prase!

 

Tak jsem si to právě 2× celé pozorně poslechla a myslím, že to byl velmi rozumný a vyvážený rozhovor. Všechno co řekl mohu podepsat a slova, která byla v záznamu vypípána tam prostě patřila. O Pussy má naprostou pravdu, osobně jsem viděla záznam jejich vystoupení v kostele a ještě ten klip, kde tam všichni nazí vzájemně souložili a ta jedna byla těhotná a dělala tam nejhůře. Děvenky se chovaly hůře než hárající feny. Hlavně se nikde nic neříká o tom, že Zeman upozorňuje na Krylovu píseň. "Demokracie rozkvétá" !! To jsou všichni ticho jako pěny!! Jen si ji poslechněte, potrefené husy, kterých se týkají všechna slova, která Zeman v rozhovoru říká!!

 

Proboha buďte rádi, že to konečně někdo řekl nahlas. A kdo by to měl říct nahlas jiný něž prezident, protože je instituce a je chráněn ústavou české republiky.

 

Tady v té republice se každý vykecává po hospodách je přechytralý jak frekvence 1, ale když má něco normálního a souvislého, co má logiku, ale hlavně hlavu a patu říci nahlas, tak jen čumí a dělá, že on nic on muzikant. Řekl jen pravdu, nic víc nic míň a vy si teď třeba trhněte nohou. Jen pro příklad, pokud by pussy riot blbly takhle v USA tak jsou dávno zavřený buď v kriminále nebo na psychiatrii, podle toho kam by se je povedlo uklidit na delší dobu, ale protože je párkrát sejmuli Rusové, tak je to proti lidským právům. Jděte už s tou demagogií někam do šípku a když už se vy bojíte, tak to nezáviďte prezidentovi.

 

Používejte proboha vlastní mozek a zdravou selskou logiku a nenechte se ovlivnit médii.Naprosto souhlasím. Překlad slova z jednoho jazyka do jiného není žádným etickým prohřeškem. Skupina se tak prostě jmenuje, tzn. kritizována by měla být skupina a ne ten, kdo její název přeloží. Ohledně druhého použitého slova by stačilo ho prostě vynechat. Ale vzhledem k tlaku, který je na našeho prezidenta vyvíjen, se mu ani nedivím. Fascinují mě lidé, kteří slepě poslouchají a čtou, co napíší média, kteří se hned chytnou kdejakého nesmyslu a udělají z něho bublinu, jen aby měli o čem psát. Informace ale mají být objektivní bez osobního citového projevu páni novináři, a když už se Vám něco nelíbí, tak konstatujte, ale ten váš tón a podsouvání svých názorů, koho si myslíte, že to zajímá, když se vám už nedá věřit ani nos mezi očima?

 

Geniální tah od Zemana!

Léčba šokem zapůsobila. Za prvé to od něj nikdo nečekal a za druhé zhatil propagandu Pussy-Riot, kterou když nic na Rusy neměli, tak použili tyto sexuchtivé poběhlice jako zástěrku pro lidská práva. Zeman jedním rozhovorem zbořil tu farizejskou bublinu i za cenu zuřivé kampaně proti němu, naší mediální žumpy. Buďte si jisti, že až to lidé pochopí, tak jeho obliba raketově poroste. Nazývat věci pravými jmény a odhalovat podpásovky na lidi se musí jedinou a stejnou zbraní jako používají oni proti lidu. Čím víc se budou v tom media hrabat, tím víc se budou připomínat hrubosti a vulgarity jeho rivalů, které by možná byly zapomenuty. Psychologický tah na jedničku. Kdyby to řekl obaleně, tak by to vyznělo do prázdna. Tak jen se hýbejte škatulata ať je nějaká legrace a Zeman se asi směje nejvíc.

 

Zeman udělal prostou věc: Strčil klacek do žumpy, zamíchal jím... a žumpa se zachovala podle předpokladu. Začala smrdět. Valí se z ní puch čím dál, tím větší!

 

Posuďte sami.

Posuďte, jestli doslovný text této "modlitby" nestojí bokem trochu záměrně. Jednak by mohl některé příznivce kundích "umělkyň" třeba zviklat, a jednak - právě naopak: najde se řada nových příznivců (dvě kundí dámy již prchly mimo Rusko a shánějí posily), a pak to bude teprve vřava.

Jednotlivé státy, které vyjádřily kundím dámám podporu, pak mohou soutěžit o výši udělovaných trestů, až budou výtržnosti páchány na jejich území a v jejich chrámech. Takže prosím:

 

Bohorodičko, Panno, Putina vyžeň, Putina vyžeň, Putina vyžeň
Černá kutna, zlaté nárameníky
a všichni farníci se plazí k pokloně
Zjevení svobody na nebesích
Hrdost gaye je odeslána v poutech na Sibiř
Hlava KGB je jejich hlavní svatý
protestující vede v konvoji do vězení
aby nerozhořčil Nejsvětějšího


Ženy musí rodit a milovat
Hovno, hovno, hovno Boží
Hovno, hovno, hovno Boží


Bohorodičko, Panno, staň se feministkou,
staň se feministkou, feministkou se staň.
Církevní chvála prohnilých vůdců
křížová cesta jejich černých limuzín
K tobě do školy se chystá kazatel
vezmi si půjčku - přines mu peníze!
Patriarcha Gundaj věří v Putina
lépe kdyby v Boha, vymrdanec, věřil
Pás panny nenahradí mítinky
na protestech s námi Přečistá Maria
Bohorodičko, Panno, Putina vyžeň, Putina vyžeň, Putina vyžeň

 

Kunda sem, kunda tam aneb není kunda jako kunda

První sprosté slovo, které Zeman v rozhovoru použil, bylo „kurva“. Zeman hovořil o tom, že vláda na základě ovlivnění Miroslava Kalouska, skurvila zákon o státní službě. Z toho se zatajil dech. Bohužel, nikoliv z toho faktu, že koalice a opozice upekly „lumpenkoláč“, který na vysoká místa státních úředníků dosazuje do státní správy „politické náměstky“, čímž se Zákon o státní službě otevírá obrovské a bezbřehé korupci ze strany politických partají. Dech se totiž médiím zatajil z jiného důvodu, z onoho sprostonárodního slova „kurva“.

Jste pobouřeni? Já nikoliv. Byl jsem totiž vychován v době, kdy mne otec učil k tomu, že „věci se mají nazývat pravými jmény“, i když to není příjemné. A to, co vláda se zákonem o státní službě nakonec provedla, to je opravdu „zkurvené“ veledílo, jen co je pravda. Prezident neprezident, buďme rádi, že máme prezidenta, který se nebojí nazývat věci pravými jmény, a že sviňárny nezaobaluje do líbivých slovíček, která zjemňují samotnou podstatu činu, který ta sprostá slova trefně a bez přetvářky popisují.

 

Pussy Riot s krucifixem v kundě, dámy a pánové!

Víte, za co byly zavřeny v kriminále? Chcete to vědět? No, tyto slečny vtrhly do pravoslavného kostela a začaly tam zpívat o Satanovi. To samo by stačilo v ČR pro zatčení z trestného činu výtržnictví. A bylo by to tak dobře. Aby toho však nebylo málo, začala si jedna ze zpěvaček této skupiny zasunovat do své vagíny monstranci a když tato se jí do rozkroku evidentně nevešla, vzala pro změnu menší krucifix z oltáře a úspěšně se jím začala sebeuspokojovat, za zpěvu kolegyň „Satan The Great, Satan our Master, Satan The Great, I’m coming, faster!„, což v překladu znamená „Satan Veliký, Satan náš pán, Satan Veliký, Už budu, rychleji!" (ve smyslu masturbace). Když do kostela vstoupila policie, změnila děvčata repertoár a začala zpívat „Bohorodičko, vyžeň Putina!“ a západní média se tohoto chytla. Za porušení podmínky z Petrohradu a za masturbaci s krucifixem byly dívky odsouzeny, nikoliv za písničku proti Putinovi, jak dodnes blábolí česká média.

V Česku bychom policii za zásah a soudům za rozsudek za toto poděkovali. Proč ne v Rusku? No, jak by se vám líbilo, kdyby po hrobech vašich blízkých tancovala dívčí kapela? Pussy Riot si zatancovaly v Petrohradě na hrobech sovětských vojáků, kteří padli při bránění města obléhaného Wehrmachtem za II. sv. války. Tancovali po jejich hrobech a prováděli něco na způsob tance podobného vyvolávání mrtvých, aby mrtví vstali a zastavili prý Putina. Za toto extempore dostaly jenom podmínku. Jejich zavření přišlo až potom, po incidentu ve zmíněném kostele. Děsivé, že tyto slečny Karel Schwarzenberg označil za báječné dívky s kuráží a vyjádřil jim podporu.

 

Kdo je větší sprosťák, neuhodnete!

 

Ale vraťme se k Zemanovi. Jeho sprostá slova, podle jeho vlastního vyjádření, měla za úkol postavit do kontrastu fakt, že politici jako Karel Schwarzenberg hovoří vulgárně pravidelně , ale média to nijak nezajímá. To není tajemstvím, že pan kníže nejde pro slova jako „prdel“ nebo „šoustat“ daleko. Ovšem jeho místopředseda strany, to je větší kádr, ten se nebojí použít i slova jako „kokot“ nebo „hovno“ . Proč by tedy měla pražské kavárně vadit „kunda“, když jí nevadí „kokot“? Proč by měla vadit „kurva“, když nevadí „prdel“? Nebuďme předpojatí, sprostě mluví každý politik, nejenom prezident, mluví a mluvili tak ministři zahraničí i financí, ministr vnitra a další.


Čeká nás další skandál a rezignace, tentokrát prezidenta? Koho chce na Hrad kulturní fronta? Uvědomělého Havlistu? Někoho, kdo zruší Zemanovy průmyslové a obchodní dohody a kontakty českých fabrik s Čínou, abychom se v klidu mohli bít za práva Turbointernetu v Tibetu a nejen v Ratměřicích, zatímco americké firmy a USA na nějaký Tibet samy házejí bobek? Proč musí být podle Havlistů Češi papežtější než papež?

 

Měl by se prezident ve svých projevech zdržet sprostých slov? Asi ano, měl by. Ale jsou chvíle a situace, kdy si věc zaslouží být nazvána pravým jménem. A to, co vláda předvedla se zákonem o státní službě, kdy de facto zlegalizovala státem placené „capo di tutti capi“ na ministerstvech, to si zaslouží veřejné označení i těmi nejsprostšími slovy. Protože přesně tato slova budou padat z úst nám všem, až tito političtí úředníci na ministerstvech náš stát a potažmo naše kapsy pumpnou v odkloňovačkách o další desítky miliard korun. Nenechte politické kurvy, aby se chovaly jako kundy a dělali z nás všech čuráky a kokoty. To je myslím nejzásadnější zpráva tohoto dne a poselství tohoto článku!

 

-VK-

Stránky jsou archivovány Národní knihovnou ČR